2013 Trend Bayan Çanta Modelleri

2013 yılının yazlık trend çanta modelleri arasından bir karma yaparak örgü çanta ve hazır çantaları bir araya getirerek sizi ayrı ayrı çanta modeli aramaktan kurtarmış olma sevinci ile yaz aylarına en çok yakışan renklerde ve modellerde ki örgü ve hazır çantaların yanında bir de kendi çantamı kendim yapmak tasarlamak istiyorum diyen örgüsü kadar dikişine de güvenen bayanlarımız için de evlerinde dikebilecekleri çanta modellerini de bir araya getirdik. Bu kadar çok model ve tasarım varken daha fazla konuşmanın pardon yazmanın 🙂 gereksiz olduğunu düşünerek modellerimize geçelim derim ben.
İlk modelimiz; modern ve yeni sezon çantalar arasından seçilmiş geniş iç hacmi ile adeta evini çantasında taşıyan bayanlarımız için oldukça kullanışlı bir çanta modeli, el de taşınabilir, kahve tonları ile zikzak şekli verilmiş bavul çanta tasarımlarından biri.
Modellerin büyük halini görmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayın.


İkinci modelimiz ise isterseniz eviniz de süs eşyası isterseniz aksesuar isterseniz bozuk para cüzdanı isterseniz de ….. diyerek gider galiba bu minik el yapımı boncuk işi çantanın kullanım alanları. Boncuk örgü tekniği ile hazırlanan minik çanta modeline burada yer vermemin amacı genç kızlarımız için boyutlarını büyülterek yazlık spor hoş bir çanta tasarlayabileceğimizi düşündüğüm içindir.
Diğer çanta modelimiz ise kullanmadığımız ve ya eskiyen kotlarımız ile tasarlayabileceğimiz tasarlanmış modellerden örnekler alabileceğiniz spor kot çanta modelleri. İsterseniz el bavulu şeklinde isterseniz çapraz takabileceğiniz ya da kol çantası olarak da tasarlanabilecek kot çanta modelleri ile rahat ve şık bir tarz yakalayabilirsiniz. Üzerine değişik kumaşlarda veya örgü motiflerinden hazır süslerden takabilir, örgü renkli çiçek motifleri ile süsleyebilirsiniz. Üzeri fazla süslenmeyen bu kot çanta modellerini tarzınıza ve zevkinize göre değiştirmek sizin elinizde.