2014 Yazı İçin Trend Örgü Elbise Modelleri

Fırfırlı, pileli, dekolteli, mini, boyundan bağcıklı, bolerolu, uzun kollu, askılı birbirinden değişik model ve renkte yaz aylarında üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz, şık, zarif, iddialı ve oldukça seksi tasarlanan örgü elbise modelleri ile yaz aylarında güneş gibi doğacaksınız. Örgü tutkunu bayanların kendileri için, geç kızları için veya sevdiklerine kendilerinden kalıcı ve emek dolu bir hediye vermek istediklerinde ilk akla gelen örgü ile  tasarlaya bilecekleri   kıyafet ve aksesuar modelleri oluyor, bir kişinin satın alacağı hediye ile kendi emeğini ve sevgisini katarak o kişiye özel tasarlayarak ördüğü bir elbisenin değeri paha biçilmezdir.
İlk modelimiz buz mavisi renkte örülen model açıklamaları verilen, desenli bel üstünden burgu ip kemerli şık örgü elbise modeli. yarım kollu yuvarlak yaka olarak tasarlanan yuvarlak halka şeklinde desen verilen elbise boyu diz altına kadar iniyor. tığ ile örme kolaylığı sağlayan modelimiz vücudu saran şekli ile de güzel bir tasarım olmuş.
Modellerin büyük halini görmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayın.


İkinci modelimiz ise gelin adaylarının bile aklını çelebilecek şıklık ve güzellikte beyaz renkli ip ile örülen askılı, kat kat pileli dantel şeridi ile süslenmiş etekleri ve geniş kare yakalı tasarımı ile oldukça iddialı ve gösterişli bir model. göğüs altından kurdele şekli ile bağlanan kalın krem renkli kurdele ile de bir gelinlik edasında sergiliyor kendini. Örme aşamaları ile model şemalarını da bir arada bulabileceğiniz elbise modellerimiz yaz aylarında rahat bir kıyafetten yana tercih hakkını kullanan ve şıklığından vazgeçmeyen bayanlarımız için tasarlanmış modern çizgilerdeki şık elbise modelleri yaz aylarında size eşlik edecektir.  Örgünün hazzını, şıklığını ve kalitesini her kıyafet modelinde size yaşatacak olan tasarımları ile göz dolduran elbise modellerimizi incelemeye devam edin.