Degaje Yaka Burgu Desenli Örgü Bayan Kazak Tarifi

Ebruli Oval Motifli Dikdörtgen Örgü Şal Tarifi

Acur Desenli Örgü Bebek Kazak Modeli

Kırmızı Küçük Papatya Modeli Aşamaları ile Tarifi

Hobi Dünyası Örgülerden Seçmeler

El İşi Hobi 12 Eylül 2014

Hobi Dünyası Örgülerden Seçmeler

İlk modelde penyeden arda kalanlarla yapılmış çok güzel bir paspas örneğini ve aşamalarını göreceksiniz, sizde artık kullanmadığınız tişörtlerinizi keserek rengarenk yumaklar oluşturabilirsiniz resimlerde görüldüğü gibi sonrada onların üzerine tığ ve yün ip yardımı ile örerek yuvarlak bir paspas yada örtü kare dikdörtgenler elde edip kullanabilirsiniz hem eski penyelerinizi değerlendirir hemde hoşça vakit geçirebilirsiniz.. Bir diğer modelde de kırmızı ve beyazın kullanıldığı mini altlıklar yada keseler örerek dekoratif olarak mutfak yada banyolarınızda kullanabilirsiniz.. düğümlerle şık bir bileklik yada motiflerle şık bir kolye yapabilirsiniz..Yine rengarenk motiflerle bebek odalarına kapı süsü yapabilirsiniz,,Delik dolgu motiflerle taburelerinize kılıflarda örebilirsiniz.. Yine tığ kullanarak cam kavonozlarınıza kılıflar, bebeklerinize oyuncaklar, yakalar ve eldivenler örebilirsiniz..Tamamen hayal gücünüze kalmış bu uğraşların bir kaç örneğini galerimizde görerek fikir edinebilirsiniz..

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.