Degaje Yaka Burgu Desenli Örgü Bayan Kazak Tarifi

Ebruli Oval Motifli Dikdörtgen Örgü Şal Tarifi

Acur Desenli Örgü Bebek Kazak Modeli

Kırmızı Küçük Papatya Modeli Aşamaları ile Tarifi

En Güzel Örgü Bayan Şal Modelleri

Şal Modelleri 23 Kasım 2012

Kıyafetleriniz ile renk uyumu içinde bir bütün hale gelecek, rengarenk, cıvıl cıvıl örgü bayan şal modelleri sayfamızdasınız. Yaz akşamları bahçenizde, balkonunuzda çay keyfi yaparken üzerinize alacağınız birbirinden güzel ve şık örgü şallar için model arayışında iseniz sizin için çok güzel modeller var, tarzını, ruhunu, renklerini yansıtmak isteyen bayanlarımız için örgü zamanı… İlk modelimiz uçuk bir pembe ile hemen dikkatleri çekiyor, çiçek motifleri üzerine file modeli ile daha büyük motifler elde ederek birleştirilmiş üçgen şeklinde kenarları zikzak olarak tasarlanmış şık ve kullanışlı bir model. İkinci modelimiz marifetini hatta marifetlerini konuşturmak isteyen bayanlarımız için harika bir seçenek, hazır kumaştan kesilmiş yaprak ve çiçekleri örgü ile birleştirerek dikdörtgen şeklinde gösterişli bir şal sahibi olabilirsiniz, kenarlarını tığlamayı unutmayın hanımlar… Şalı ile eteği eteği ile bluzu tam bir takım olsun istiyorsanız bu modelde sizin için, uzun motifler halinde örülerek birleştirilen şal beş parçadan oluşmaktadır.

Parçalar birleştirildikten sonra ortada kalan üç parçanın üzerine su taşı modeli ile yaka yaparak çok şık bir şal örebilirsiniz. Eee tabi şal bittikten sonra sıra etek ve bluz da unutmayın. Diğer modelimiz örgü modasını takip eden bayanların bildiği kasnak işi ile örülen zarif bir model. Dikdörtgen şeklinde örülen krem ve siyah renkler kullanılarak tasarlanan şal özel gecelerde sizi ısıtmak için harika bir seçenek.

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.